Ei ole valitettavasti ollut viimeaikoina paljon aikaa mineilyyn, kovasti haluaisin kokeilla kaikenlaista, mutta aikaa ja voimia ei ole. Nyt iski vielä vatsatautikin kaiken lisäksi koko perheeseen, onneksi ollaan jo voiton puolella. Tässä pari juttua, joita kokeilin - en ole ennen yrittänytkään tehdä mitään printeistä, sekin on helpommin sanottu kuin tehty näillä nakkisormilla - eli harjoitusta kaipaan paljon lisää. Yksi hajuvesilootakin meni ja kastui & tuo etupaneelin liimaus on vähän niin ja näin . Esittelypakkauksen printti ohjeineen löytyi täältä ja karkkirasiaprintti täältä.

 

Unfortunately I haven't had much time lately for any minis, I would be eager to try anything and everything, but time and energy will not let me. The whole family got stomach flu after all, luckily we are on the winning side now. I tried some printables, I haven't tried those ever before, also that (as so much else) is easier said than done with my plump fingers - so I will need lots and lots of practise. One parfumebox got wet and gluing of that front panel was not quite successful

Osallistuin myös Summer 2010 swappiin, sain paketin vihdoin tänään lähtemään Klaralle Hollantiin, joten hetken aikaa pitää vielä odotella ennen kuin voin laittaa kuvan siitä tänne. Osa tavaroista oli ostettuja ja osa itse tehtyjä - toivottavasti kelpaa, ensimmäistä kertaa kun osallistun niin on tosi epävarma olo, millainen sen swapin oikein pitäisi olla. Toivottavasti Klara ei kovasti pety.

 

I participated also Summer 2010 swap, I finally got my package mailed to Klara. I will post the picture here when she's got it. Part of the stuff were bought and part made by me. This is my first time participating in any swaps so I feel very insecure what a swap should be like. Hopefully Klara will not be very disappointed.